Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus Servatius van de Schoor, gedoopt te Heythuysen op 25 juli 1776, overleden aldaar op 26 september 1858, zoon van Godefridus van de Schoor en Joanna Catharina Beeren.


Hij was gehuwd met
Eleonora Marguerite Adelheid Frese, geboren te Vilsen rond 1774, overleden te Heythuysen op 31 december 1843, dochter van Johan Frederich Frese en Anna Elisabeth Bens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jeanne Catherine, geboren te Heythuysen op 12 februari 1809, overleden aldaar op 13 mei 1819.
  • 2 : Jean Guillaume, geboren te Heythuysen op 8 februari 1812, overleden aldaar op 25 januari 1820.
  • 3 : Marguerite, geboren te Heythuysen op 9 juni 1815, overleden aldaar op 11 februari 1820.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina