Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Pierre Stroot, overleden te Vilvoorde (B) in oktober 1801.


Hij was gehuwd met
Marie Louise Stamps, overleden te Roermond.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jean Francois, kleermaker, geboren te Roermond op 8 december 1793, wonende aldaar en te Roggel, overleden te Roermond op 9 februari 1853.
    Hij is getrouwd te Roggel op 16 november 1814 met Gertrudis Cuypers, spinster, gedoopt te Neer op 24 september 1777, wonende te Roggel, overleden te Roermond op 23 maart 1853, dochter van Mathias Kuypers en Joanna Karis.
    (Zij is eerder getrouwd te Heythuysen op 11 maart 1800, getrouwd te Neer op 4 maart 1800 voor de kerk met Nicolaus Verstappen, landbouwer, gedoopt te Roggel op 24 november 1780, wonende aldaar, overleden aldaar op 13 juli 1812, zoon van Petrus Stappers en Margareta Schreurs.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina