Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Martin Houben, wonende te Roggel.


Hij was gehuwd met
Petronella Verkennis, wonende te Roggel.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Marie, geboren te Nederweert rond 1732, overleden aldaar op 8 december 1809.
    Zij was gehuwd met Antoine Brood.
  • 2 : Hendrik, dagloner en landbouwer, geboren te Roggel rond 1737, wonende te Nederweert en te Roggel, overleden aldaar op 1 april 1817.
    Hij was gehuwd met Christina Nijskens, dagloonster en landbouwster, gedoopt te Roggel op 28 juni 1743, wonende te Nederweert en te Roggel, overleden aldaar op 18 maart 1819, dochter van Hermanus Nieskens en Joanna Willekes.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina