Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Catharina Gielens, geboren te Horn op 5 augustus 1887, wonende te Roggel, dochter van Ferdinand Gielens en Anna Maria Beulen.


Zij is getrouwd te Horn op 7 augustus 1914 met
Gerard Willem Hubert Oijen, kuiper, bedrijfsleider en inspecteur der zuivelbond, geboren te Horn op 21 september 1887, wonende aldaar en te Roggel, overleden te Roermond (Z) op 30 juli 1975, zoon van Joannus Hubert Oijen en Anna Maria Hubertina Knoops.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Anna Maria, geboren te Horn op 15 februari 1917.
  • 3 : Hubertina Hendrica, geboren te Roggel op 2 augustus 1919, overleden te Roermond op 31 oktober 2008.
    Zij was gehuwd met Jos van Ameijde.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina