Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacques van Dael, timmerman, geboren te Buggenum op 14 maart 1816, wonende te Beesel, overleden aldaar op 9 juni 1854, zoon van Henricus van Dael en Catharina Verhaegh.


Hij is getrouwd te Beesel op 9 september 1840 met
Gertrudis Dings, herbergierster, geboren te Beesel op 8 maart 1816, wonende te Kessel, overleden aldaar op 9 juli 1896, dochter van Joannes Hendrikus Dings en Helena Heijnen.
(Zij is later getrouwd te Beesel op 28 maart 1856 met Antonius Janssen, landbouwer, geboren te Baarlo op 14 juli 1822, zoon van Peter Janssen en Petronella Smeets.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina