Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petrus Joseph van Kessel, bloemist, geboren te Roermond op 15 september 1875, overleden te Alkmaar op 2 december 1937, zoon van Jan Joseph van Kessel en Catharina Maria Hubertina Pauli.


Hij is getrouwd te Horn op 10 april 1902 met
Anna Petronella Hubertina Huijben, geboren te Horn op 29 januari 1871, overleden voor 2 december 1937, dochter van Theodorus Huijben en Joanna Catharina Cuijpers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Theodora Antonia, geboren te Alkmaar op 7 mei 1904.
  • 2 : Theodoor Wilhelmus Marie, geboren te Alkmaar op 7 mei 1904.
  • 3 : Louis Joseph Antonius, geboren op 2 juli 1909.
  • 4 : Henri Joseph Marie, geboren op 13 september 1911.
  • 5 : Joseph Marie Antonius Theodorus, geboren voor 1918.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina