Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Godfridus Maria Hubertus Schreurs, geboren te Haelen op 11 juni 1894, overleden te Oss op 22 oktober 1958, zoon van Joannes Jacobus Schreurs en Maria Ida Hubertina van Wersch.


Hij is getrouwd te 's-Hertogenbosch op 28 augustus 1922 met
Johanna Maria Reijner, geboren te 's-Hertogenbosch rond 1887, dochter van Johannes Hubertus Martinus Reijner en Johanna Maria Vriens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina