Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Marie Hendrikx, dienstmeid, geboren te Horn op 9 september 1805, dochter van Machiel Hendrix en Christina Vermeulen.


Zij is getrouwd te Linne op 13 januari 1833 met
Leonardus Puts, akkerknecht en dagloner, geboren te Beegden in het jaar 1799, zoon van Michiel Puts en Ida Ramaekers.
(Hij is later getrouwd te Heel en Panheel op 3 augustus 1847 met Anna Catharina Mans, dienstmeid, geboren te Heel en Panheel in het jaar 1800, dochter van Henricus Mans en Joanna Joosten. Hij is later getrouwd te Beegden op 3 januari 1855 met Hendrina Theunissen, landbouwster, geboren te Beegden op 28 november 1807, dochter van Lambert Theunissen en Petronella Klerckx. (Zij is eerder getrouwd te Beegden op 21 augustus 1841 met Leonardus Puts, landbouwer, geboren te Beegden op 24 april 1807, zoon van Leonardus Puts en Joanna Verhaegh. Zij is eerder getrouwd te Beegden op 24 september 1851 met Mathieu Gielen, dagloner, geboren te Baexem op 2 december 1810, zoon van Antoon Gielen en Antonia Cranen.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina