Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Willem Dingelstad, pottenbakker, geboren te Swalmen op 26 januari 1808, wonende aldaar, overleden aldaar op 28 oktober 1880, zoon van Tilmanus Dingelstad en Joanna Spee.


Hij is getrouwd te Swalmen op 30 oktober 1835 met
Maria Catharina Clumpkens, pottenbakster, geboren te Swalmen op 30 januari 1812, wonende aldaar, overleden op 3 mei 1896, dochter van Jacobus Clumpkens en Sophia Stroux.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna, dienstmeid, geboren te Swalmen op 20 april 1838, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 20 augustus 1903.
    Zij is getrouwd te Swalmen op 12 februari 1858 met Henricus Bongaerts, dienstknecht en gemeenteveldwachter, geboren te Buggenum op 11 september 1835, wonende aldaar, overleden aldaar op 14 maart 1911, zoon van Mathijs Bongars en Joanna Meuwissen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina