Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Karolus Hendrikus Barten, landbouwer, geboren te Roermond rond 1873, wonende te Horn (aan het Broek), overleden te Horn op 25 juni 1959, zoon van Martinus Barten en Anna Maria Cornelissen.


Hij is getrouwd te Horn op 13 mei 1910 met
Catharina Elisabeth Hendrikx, geboren te Horn op 30 september 1885, wonende aldaar, overleden aldaar op 13 mei 1944, dochter van Leonard Hubert Hendrikx en Petronel Oijen.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Petronella Carolina, geboren te Horn op 14 april 1916, overleden te Roermond op 21 juni 1919.
  • 6 : Karel Albert, geboren te Horn op 29 september 1919, overleden op 18 april 1997, begraven te Horn.
    Hij was gehuwd met Annie Knoups.
  • 7 : Doodgeboren zoon, geboren te Horn op 14 augustus 1928.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina