Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Catharina Truijen, geboren te Horn op 6 oktober 1799, overleden aldaar op 14 mei 1876, dochter van Peter Truijen en Gertrudis Pijls.


Zij is getrouwd te Horn op 27 oktober 1842 met
Joannes Nijssen, akkerknecht en dienstknecht, geboren te Haelen op 6 augustus 1798, overleden te Horn op 3 mei 1860, zoon van Wilhelmus Nijssen en Maria Anthonia Quiten.
(Hij is eerder getrouwd te Horn op 27 april 1833 met Petronille Truije, dienstmeid, geboren te Horn op 4 juni 1798, overleden aldaar op 20 februari 1834, dochter van Peter Truijen en Gertrudis Pijls.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina