Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Marguerite Thijssen.


Zij was gehuwd met
Chretien Korsten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathieu, landbouwer, geboren te Roggel rond 1738, overleden aldaar op 12 december 1806.
    Hij was gehuwd met Elisabeth Gubbels.
  • 2 : Arnold, landbouwer, geboren te Nederweert rond 1743, overleden op 20 september 1811.
    Hij is getrouwd te Roggel op 15 juni 1775 voor de kerk met Wilhelmina van Horne, landbouwster, gedoopt te Roggel op 9 december 1755, overleden aldaar op 10 februari 1812, dochter van Johannes van Horn en Antonia Nies.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina