Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Joannes Hubertus Winkelmolen, landbouwer, geboren te Grathem op 5 december 1908, overleden op 17 oktober 1966, begraven te Ell op 20 oktober 1966, zoon van Peter Mathijs Hubertus Winkelmolen en Hubertina van Lier.


Hij is getrouwd te Hunsel op 2 mei 1941 met
Maria Elisabeth Strous, geboren te Hunsel-Ell op 29 augustus 1915, overleden te Weert (Z) op 14 januari 1990, begraven te Ell op 18 januari 1990, dochter van Mathis Strous en Anna Maria Hubertina Derks.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Josephus Hubertus Johannes, geboren te Hunsel rond 1945, overleden aldaar op 20 januari 1947.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina