Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Marguerite Douven, dienstmeid, geboren te Buggenum op 25 februari 1812, overleden te Roermond op 28 februari 1895, dochter van Jacobus Douven en Maria van der Linden.


Zij is getrouwd te Roermond op 22 april 1846 met
Leonard Peys, dagloner, geboren te Roermond op 8 april 1800, overleden aldaar op 18 januari 1858, zoon van Mathias Peys en Barbara Eleonora Scheres.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Hubertina, dienstmeid, geboren te Roermond op 8 maart 1847.
    Zij is getrouwd te Beegden op 16 november 1868 met Frederik Bulte, geboren te Maastricht op 20 december 1837, zoon van Karel Bulte en Maria Elisabeth Ridderbosch.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina