Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Simon Hubertus Wijnands, landbouwer, geboren te Buggenum op 29 juli 1865, overleden te Belfeld op 8 januari 1956, zoon van Mathias Wijnands en Petronella van Groenendael.


Hij is getrouwd te Belfeld op 28 augustus 1893 met
Anna Gertrudis Engels, landbouwster, geboren te Baarlo op 20 juli 1870, overleden te Belfeld op 24 oktober 1954, dochter van Joanna Engels.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina