Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Theresia Hubertina Houben, landbouwster, geboren te Linne op 29 mei 1852, wonende te Horn, dochter van Peter Houben en Margaretha Peters.


Zij is getrouwd te Linne op 11 mei 1878 met
Petrus Hendrikx, landbouwer, geboren te Horn op 7 november 1836, wonende aldaar, overleden aldaar op 20 december 1915, zoon van Joannes Hendrikx en Catharine Lutters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Pieter Joannes, geboren te Horn op 27 januari 1880, overleden aldaar op 28 maart 1889.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina