Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Josephina Boileau.


Haar zoon van een onbekende man:
  • 1 : Joseph, scheepstimmerman en schipper, geboren te Luik (B) op 15 juni 1811, overleden te Wessem op 22 april 1886.
    Hij is getrouwd te Horn op 27 april 1837 (1) met Jeanne Savelkoul, geboren te Horn op 18 april 1811, overleden te Wessem op 20 februari 1853, dochter van Godefridus Savelkoul en Anna Maria Cornelia Tissen.
    Hij is getrouwd te Neerharen (B) op 7 november 1855 (2) met Elisabeth Hubertine Janssen, geboren te Neerharen (B) op 12 juni 1825, overleden te Blerick op 6 juni 1910, dochter van Frans Janssen en Maria Elisabeth Pierre.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina