Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petrus Huijsmans, landbouwer, geboren te Weert op 6 november 1776, wonende aldaar, overleden aldaar op 15 oktober 1844, zoon van Adrianus Huijsmans en Helena Bouwels.


Hij was gehuwd (1) met
Maria Elisabeth Kouwenberg, geboren te Son, overleden te Weert op 26 november 1834.

Hij is getrouwd te Weert op 26 april 1837 (2) met
Geertruide Nijssen, landbouwster, geboren te Neer op 19 augustus 1805, wonende te Weert, overleden aldaar op 21 maart 1873, dochter van Wilhelmus Nijssen en Helena van Helden.
(Zij is later getrouwd te Weert op 13 oktober 1849 met Jean Veugelaers, akkerknecht en landbouwer, geboren te Neer op 29 januari 1806, wonende aldaar, overleden te Weert op 23 november 1869, zoon van Wilhelmus Veugeleers en Sophia Bongaers.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina