Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Willem Reijnders, landbouwer, geboren te Horn op 14 augustus 1848, wonende aldaar, overleden aldaar op 8 juli 1891, zoon van Jacques Reijnders en Marie van Raetingen.


Hij is getrouwd te Horn op 17 juni 1879 met
Anna Maria Vermeulen, landbouwster, geboren te Horn op 23 maart 1843, overleden aldaar op 28 oktober 1928, dochter van Jean Vermeulen en Anna Maria Veugelaers.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Jacobus, geboren te Horn op 6 februari 1885, overleden aldaar op 22 januari 1886.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina