Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Lambertus Hubertus van den Eijnden, scheepstimmerman, geboren te Nederweert op 11 maart 1845, overleden te Roermond op 1 juli 1922, zoon van Hendrik Franciscus Mathijs van den Eijnden en Joanna Maria Giesen.


Hij is getrouwd te Weert op 23 april 1879 met
Jacomina Hoomans, dienstmeid, geboren te Weert op 19 juni 1853, overleden aldaar op 18 juli 1897, dochter van Cornelis Hoomans en Maria Elisabeth Keulers.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina