Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Lucia Hubertina Gijsen, geboren te Buggenum op 27 juli 1872, overleden te Hoensbroek op 9 maart 1945, dochter van Walterus Gijsen en Petronella Hubertina Tobben.


Zij was gehuwd met
Renier Moonen, geboren te Hunsel op 16 september 1869, overleden te Hoensbroek op 5 augustus 1938, zoon van Jan Mathijs Moonen en Maria Catharina van Geneijgen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Jacobus, mijnwerker, geboren te Buggenum op 24 februari 1917.
  • 2 : Johannes, geboren te Buggenum op 7 januari 1920.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina