Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Arnoldus Hermans, geboren te Buggenum op 14 februari 1845, wonende aldaar, overleden aldaar op 12 januari 1930, zoon van Jacobus Hermans en Guillemine Pluimen.


Hij is getrouwd te Buggenum op 22 april 1879 met
Anna Elisabeth Joosten, geboren te Buggenum op 27 mei 1851, wonende te Neer en te Hoeije (B), overleden te Roermond op 23 december 1915, dochter van Johannes Joosten en Agnes Hobus.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina