Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gertrudis Theelen, geboren te Ool onder Herten op 23 februari 1843, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 8 april 1876, dochter van Gerard Theelen en Elisabeth Mooren.


Zij is getrouwd te Buggenum op 12 mei 1873 met
Hermanus Hermans, brood- en suikerbakker, geboren te Buggenum op 18 september 1840, wonende aldaar, overleden aldaar op 2 augustus 1920, zoon van Jacobus Hermans en Guillemine Pluimen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus Hubertus, geboren te Buggenum op 14 augustus 1874, overleden aldaar op 29 november 1874.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina