Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Wilhelmus Johannes Hubertus Offermans, tekenaar bij de staatsmijnen, geboren te Heerlen op 19 oktober 1907, zoon van Jan Joseph Christiaan Offermans en Josefa Stevens.


Hij is getrouwd te Buggenum op 11 oktober 1937 met
Maria Cornelia Hubertina Boonen, geboren te Buggenum op 1 november 1912, overleden te Heerlen op 16 februari 2009, dochter van Godefridus Josephus Hubertus Boonen en Maria Agnes Eggels.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina