Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gertrudis Mertens, gedoopt te Haelen op 18 juni 1747, wonende aldaar, overleden aldaar op 10 oktober 1826, dochter van Joannes Mertens en Catharina Schreurs.


Zij is getrouwd te Haelen op 21 april 1774 voor de kerk (1) met
Joannes Albers, gedoopt te Haelen op 28 september 1750, wonende aldaar, zoon van Joannes Albers en Christina Maessen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Nicolaus, gedoopt te Haelen op 6 december 1774, overleden aldaar op 6 december 1774.
  • 2 : Joannes, gedoopt te Haelen op 6 december 1774, overleden aldaar op 6 december 1774.

Zij was gehuwd (2) met
Petrus Schreurs, gedoopt te Haelen op 8 maart 1743, overleden aldaar op 18 februari 1819, zoon van Joannes Schreurs en Anna Pijls.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina