Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jean Storms, wonende te Brussel (B).


Hij was gehuwd met
Marie Brigitte Beerenbroek, wonende te Brussel (B).

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Leopold Paul Ernest, burgemeester en rentenier, geboren te Brussel (B) op 6 juni 1832, wonende te Nunhem, overleden aldaar op 23 februari 1896.
    Hij is getrouwd te Roermond op 10 juni 1862 met Maria Josefine Celestine Hubertina van Berenbroeck, geboren te Weert op 27 september 1842, overleden te Roermond op 11 januari 1904, dochter van Louis Hubert Beerenbroek en Joanna Sophia Francisca van Mulbracht.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina