Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Christiaan Hubert Verhagen, dienstknecht en landbouwer, geboren te Maaseik (B) op 22 mei 1844, overleden te Hunsel op 7 november 1916, zoon van Simon Verhaegen en Maria Elisabeth Meijssen.


Hij is getrouwd te Baexem op 28 januari 1874 met
Johanna Teeuwen, dienstmeid en landbouwster, geboren te Helden op 26 januari 1845, overleden te Neeritter op 11 februari 1933, dochter van Hendrik Teeuwen en Beatrix Jeucken.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Christiaan Hubert, landbouwer, geboren te Grathem op 19 augustus 1880, overleden te Neeritter op 10 augustus 1903.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina