Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Bernardus Joannes Truijen, spoorwegarbeider, geboren te Baexem op 20 september 1891, overleden op 14 november 1950, zoon van Bernard Truijen en Maria Hubertina Linssen.


Hij is getrouwd te Baexem op 22 maart 1916 met
Hendrika Houben, dienstmeid, geboren te Roggel op 22 september 1891, overleden te Roermond op 10 november 1967, dochter van Pieter Houben en Maria Gertrudis van Roij.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Gertruida, geboren te Baexem op 6 februari 1917, overleden te Sittard op 11 februari 1992, begraven te Susteren.
    Zij is getrouwd te Susteren op 25 februari 1938 met Herman Eberson, geboren te Susteren in het jaar 1917, overleden in het jaar 1996, begraven te Susteren, zoon van Paulus Eberson en Maria Gertrudis Hubertina Heijnen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina