Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Cornelia Linssen, geboren te Baexem op 23 september 1898, overleden te Geleen op 14 maart 1987, begraven te Spaubeek, dochter van Johannes Mathijs Linssen en Cornelia Moonen.


Zij is getrouwd te Spaubeek op 14 november 1941 met
Andreas Nicolaas Joseph Meijers, geboren te Spaubeek op 2 februari 1898, overleden op 12 december 1970, begraven te Spaubeek, zoon van Hendrik Jozef Meijers en Anna Catharina Francisca Hanssen.
(Hij was weduwnaar van Maria Geertruida Vroomen, overleden op 23 maart 1939.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina