Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria van Helden, geboren te Roermond op 13 maart 1836, wonende aldaar, overleden aldaar op 23 mei 1901.


Zij is getrouwd te Roermond op 21 juli 1859 met
Joseph Reijners, smid, geboren te Roermond op 24 maart 1836, wonende aldaar, overleden aldaar op 24 maart 1894.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Leonardus Hubertus, boekdrukker, geboren te Roermond op 17 januari 1876.
    Hij is getrouwd te Roermond op 8 oktober 1907 met Maria Angelina Hendrikx, geboren te Heel en Panheel op 4 november 1876, overleden te Heythuysen op 25 maart 1964, dochter van Christiaan Henderikx en Joanna Nelissen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina