Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Lucia Margaretha Gertruda van Horne, geboren te Roggel op 2 november 1908, overleden in het jaar 1993, dochter van Joannes Hubertus van Horne en Elisabeth Meusen.


Zij is getrouwd te Someren op 22 oktober 1937 met
Johannes Henricus van Oosterhout, geboren op 15 maart 1912, overleden op 21 januari 1996, zoon van Nicolaas van Oosterhout en Antonia Elisabeth Hoefnagels.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina