Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Andreas Jacobus van Horne, geboren te Baexem op 8 december 1910, overleden te Roermond op 28 december 1988, zoon van Joannes Hubertus van Horne en Elisabeth Meusen.


Hij is getrouwd te Asten op 20 april 1939 met
Antonia Francisca Welten, geboren te Asten op 30 april 1911, overleden te Varsseveld op 19 september 2009, dochter van Jacobus Welten en Theodora Maria Lammers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina