Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Cornelia Deckers, geboren te Nederweert op 15 juli 1861, overleden te Baexem op 8 december 1918, dochter van Mathijs Deckers en Catherina Curvers.


Zij is getrouwd te Grathem op 19 april 1895 met
Henricus Hubertus Geusens, landbouwer, geboren te Baexem op 26 november 1851, overleden te Roggel op 24 februari 1904, zoon van Henrij Hubert Geusens en Petronella van Knippenberg.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Barbara, geboren te Roggel op 13 mei 1900, overleden te Roermond op 19 augustus 1984.
    Zij was gehuwd met Petrus F H Reijnen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina