Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Leonard Coolen, wonende te Molenbeersel (B).


Hij was gehuwd met
Anna Maria Heijmans, wonende te Molenbeersel (B).

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Hubert, landbouwer, geboren te Molenbeersel (B) op 26 november 1857, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 18 mei 1942, begraven te Leveroy.
    Hij is getrouwd te Hunsel op 5 april 1893 met Helena Deckers, geboren te Hunsel op 9 juli 1863, wonende te Heythuysen, overleden te Leveroij op 27 september 1921, begraven te Leveroy, dochter van Peeter Joannes Deckers en Petronella Geelen.
  • 2 : Leonardus, landbouwer, geboren te Molenbeersel (B) op 9 maart 1862, wonende te Hunsel en te Roggel, overleden aldaar op 22 september 1902.
    Hij is getrouwd te Roggel op 29 april 1899 met Gertrudis Hubertina Mooren, geboren te Roggel op 18 januari 1862, wonende aldaar, overleden aldaar op 27 maart 1947, dochter van Hendrik Mooren en Christina Smeets.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina