Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johannes Mathias Janssen, dagloner en landbouwer, geboren te Roggel op 29 september 1868, overleden aldaar op 29 april 1899, zoon van Jean Henri Janssen en Joanna Scheepers.


Hij is getrouwd te Roggel op 30 maart 1894 met
Wilhelmina Verstappen, dienstmeid, geboren te Helden op 11 maart 1870, overleden te Meijel op 20 november 1918, dochter van Franciscus Verstappen en Petronella van Ninhuis.
(Zij is later getrouwd te Meijel op 1 oktober 1900 met Johannes Hubertus Janssen, dienstknecht, geboren te Roggel op 18 december 1860, zoon van Hendrik Janssen en Petronella Geelen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina