Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Sibilla Deben, winkelierster, geboren te Kessenich (B) rond 1845, overleden te Hunsel op 8 februari 1937, dochter van Renier Deben en Agnes Moors.


Zij was gehuwd met
Severinus Lambert Straetmans, winkelier en herbergier, geboren te Kessenich (B) rond 1847, overleden te Hunsel op 20 juni 1899, zoon van Corneile Straetmans en Helena Engelen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jean Desire Hubert, geboren te Hunsel op 2 juli 1884, overleden aldaar op 2 maart 1894.
  • 3 : Doodgeboren dochter, geboren te Hunsel op 2 februari 1888.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina