Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrina Maria Angelina Vissers, geboren te Roggel op 12 januari 1890, wonende te Hunsel, overleden te Grathem op 23 augustus 1961, begraven te Hunsel op 28 augustus 1961, dochter van Peter Johannes Vissers en Elisabeth Maria van Bussel.


Zij is getrouwd te Grathem op 9 april 1915 met
Leonardus Broens, landbouwer en vrachtrijder, geboren te Grathem op 15 september 1888, wonende te Hunsel, overleden te Roermond op 19 februari 1951, zoon van Renier Hubert Broens en Maria Petronella Gubbels.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Peter Joannes Hubertus, landbouwer, geboren te Grathem op 9 oktober 1918, overleden te Weert op 9 maart 1991, begraven te Weert-Keent.
    Hij was gehuwd met Helena Catharina Kirkels, geboren te Weert op 21 juli 1911, overleden aldaar op 15 maart 2018, begraven te Weert-Keent op 21 maart 2018, dochter van Joannes Henricus Hubertus Kirkels en Anna Maria Gertruda Kuipers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina