Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Henderickx, dienstbode, geboren te Baexem op 11 oktober 1855, dochter van Francis Hendrikx en Barbara Souts.


Zij is getrouwd te Antwerpen op 12 april 1890 met
Philippus Jacobus Veugen, timmerman, geboren te Neeritter op 5 mei 1862, zoon van Philippus Jacobus Veugen en Anna Gertrudis Leeters.
(Hij is eerder getrouwd te Neeritter op 11 januari 1886 met Anna Maria Elisabeth Lucia Ressen, winkelierse, geboren te Neeritter op 13 december 1850, overleden aldaar op 24 juni 1886, dochter van Hermanus Ressen en Joanna Cornielia Eijkheuvels.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina