Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmus Hubertus Veekens, landbouwer, geboren te Neer op 26 mei 1891, wonende te Meijel, overleden aldaar op 18 januari 1970, begraven aldaar op 21 januari 1970, zoon van Johannes Hubertus Veekens en Gertrudis Hubertina Vossen.


Hij is getrouwd te Meijel op 18 mei 1931 met
Maria Catharina Christina Ronckers, geboren te Horn op 10 maart 1897, wonende te Meijel, overleden aldaar op 8 september 1985, dochter van Peter Joannes Hubertus Ronckers en Maria Gertrudis Heber.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerardus Johannes, veehandelaar, geboren te Meijel op 29 oktober 1934, overleden te Heythuysen op 2 april 2011, gecremeerd.
  • 2 : Andreas Jacobus Joseph, veehandelaar, geboren te Meijel op 8 maart 1936, overleden te Heythuysen op 10 april 2013.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina