Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Ludovicus Hubertus Hohenwald, hoofdonderwijzer, geboren te Roggel op 29 januari 1898, overleden op 30 maart 1951, begraven te Maasniel, zoon van Martinus Hohenwald en Johanna Hubertina Bosch.


Hij is getrouwd te Sint Odiliënberg op 3 februari 1932 met
Johanna Jacoba Catharina Mechtildis Kruijtzer, geboren te Sint Odiliënberg op 26 december 1902, overleden op 3 oktober 1994, begraven te Maasniel, dochter van Johannes Leonardus Kruijtzer en Anna Maria Kremers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina