Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Cornelis Hubertus Niessen, landbouwer, geboren te Beesel op 23 februari 1903, overleden te Roermond (Z) op 30 oktober 1962, begraven te Heythuysen op 3 november 1962, zoon van Antonius Gerardus Niessen en Anna Maria Hubertina Reijnders.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 1 mei 1936 met
Maria Hubertina Theeuwen, geboren te Melick en Herkenbosch op 11 maart 1907, overleden te Weert (Z) op 13 augustus 1981, begraven te Heythuysen op 17 augustus 1981, dochter van Jan Hubert Theeuwen en Elisabeth van Melick.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathilda Johanna Maria, geboren te Heythuysen op 1 juni 1946, overleden te Roermond (Z) op 1 september 1985, begraven te Neer.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina