Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacques Jacobs, landbouwer, geboren te Haelen op 16 oktober 1803, wonende aldaar, zoon van Lambertus Jacobs en Catharina Schruerts.


Hij is getrouwd te Haelen op 6 juli 1842 met
Jeannette Hendericks, geboren te Haelen op 30 juli 1804, wonende aldaar, overleden aldaar op 30 mei 1894, dochter van Joannes Hendrix en Gertrudis Gorissen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Gertrudis, geboren te Haelen op 13 april 1846, wonende aldaar, overleden voor 1925.
    Zij is getrouwd te Haelen op 5 juni 1876 met Petrus Roumen, landbouwer, geboren te Haelen op 8 december 1845, wonende aldaar, overleden aldaar op 23 maart 1929, zoon van Pierre Roumen en Jeanne Christine Jegers.
  • 3 : Aldegondis, geboren te Haelen op 3 januari 1850, overleden aldaar op 27 januari 1850.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina