Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jean Timmermans, landbouwersknecht, geboren te Haelen op 6 september 1803, zoon van Mathieu Timmermans en Aldegonde Goorissen.


Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 13 november 1834 met
Joanna Brouns, geboren te Thorn rond 1797, dochter van Peter Brouns en Adriana Goverdina Timmermans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joanna Aldegonda, landbouwster, geboren te Panheel op 25 augustus 1837.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 10 november 1862 met Wilhelmus Pubben, dienstknecht en landbouwer, geboren te Helden op 3 juli 1833, zoon van Jacobus Pubben en Catharina Janssen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina