Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Peeters, arbeider, geboren rond 1870, wonende te Duisburg (D) en te Kessel, overleden na 1921.


Hij was gehuwd met
Anna Magdalena Bongartz, geboren rond 1878, wonende te Duisburg (D) en te Kessel, overleden na 1921.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Elisabeth, geboren te Duisburg (D) rond 1901.
    Zij is getrouwd te Kessel op 19 oktober 1923 met Jacobus Lambertus Leonardus Rutten, bakker, geboren te Beesel rond 1899, wonende te Venlo, zoon van Leonardus Rutten en Helena Hendrika Hubertina Dewinden.
  • 3 : Gertrud, geboren te Duisburg (D) op 3 maart 1904, overleden op 2 augustus 1991, begraven te Leveroy.
    Zij is getrouwd te Venlo op 13 januari 1930 met Hubertus Johannes Houben, geboren te Roggel op 27 juni 1904, overleden te Weert op 27 februari 1980, begraven te Leveroij, zoon van Jacobus Houben en Wilhelmina op Heij.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina