Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Louis Hubertus Beeren, monteur en chauffeur, geboren te Neer op 28 juni 1892, wonende te Hasselt (B), overleden te Venlo op 1 augustus 1967, zoon van Johannes Hubertus Beeren en Johanna Hubertina Hendrikx.


Hij is getrouwd te Neer op 24 oktober 1921 met
Ida Peeters, geboren te Duisburg (D) op 3 februari 1900, wonende aldaar, te Neer in de Steeg en te Hasselt (B), dochter van Peter Peeters en Anna Magdalena Bongartz.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Magdalena, geboren te Neer op 12 augustus 1922, wonende te Neer in de Steeg en te Hasselt (B), overleden te Venlo op 13 januari 2011.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina