Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Gertrudis Hubertina Stienen, geboren te Neeritter op 26 februari 1884, dochter van Peter Stienen en Elisabeth Hubertina van de Port.


Zij is getrouwd te Neeritter op 3 maart 1905 met
Wilhelmus Josephus Hubertus Heijnen, dienstknecht, geboren te Neeroeteren (B) op 11 maart 1881, zoon van Hendricus Hubertus Heijnen en Anna Margartiha Smeets.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Hubertus Hendricus, grondwerker, geboren te Neeritter op 23 december 1905, overleden te Pey-Echt op 9 december 1966.
    Hij is getrouwd te Echt op 9 juni 1939 met Odilia Hubertina Langen, geboren te Pey-Echt op 7 september 1908, overleden aldaar op 2 juli 2000, dochter van Gabriel Langen en Anna Catharina Koninks.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina