Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes Hubertus Geelen, arbeider, steenfabrieksarbeider en landbouwer, geboren te Neer op 5 juni 1907, overleden aldaar op 22 augustus 1978, zoon van Johannes Geelen en Elisabeth Beurskens.


Hij is getrouwd te Neer op 4 juni 1934 met
Maria Elisabeth Nabben, geboren te Neer op 11 april 1907, wonende te Neer op de Waije, overleden te Roermond (Z) op 29 september 1975, dochter van Willem Nabben en Maria Berger.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petrus Gerardus, steenfabrieksarbeider, geboren te Neer op 13 augustus 1939, wonende aldaar, overleden te Roermond op 7 januari 2006, gecremeerd te Baexem op 11 januari 2006.
  • 2 : Gerardus, geboren te Neer op 8 april 1944, wonende aldaar, overleden aldaar op 29 oktober 1944.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina