Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella Beurskens, dienstmeid, geboren te Neer op 14 oktober 1845, wonende aldaar en te Oedt (D), overleden te Duitsland rond 1911, dochter van Pieter Jacob Beurskens en Elisabeth Hermans.


Haar dochter van een onbekende man:
  • 1 : Elisabeth, dienstmeid, geboren te Neer op 29 april 1877, wonende te Dülken (D), te Oedt (D) en te Neer, overleden aldaar op 4 april 1940.
    Zij is getrouwd te Neer op 1 mei 1899 met Johannes Geelen, landbouwer, geboren te Neer op 4 november 1865, overleden te Venray op 10 april 1952, begraven te Neer op 14 april 1952, zoon van Wilhelmus Geelen en Johanna Niessen.



Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina