Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Johannes Hubertus Janssen, landbouwer en bouwvakarbeider, geboren te Neer op 27 september 1906, wonende te Asselt, overleden aldaar op 20 november 1987, zoon van Peter Hubertus Janssen en Hendrina Sijben.


Hij is getrouwd te Swalmen op 31 mei 1937 (1) met
Maria Catharina Cornelia Weijnen, geboren te Swalmen op 16 juli 1906, overleden aldaar op 26 april 1955, dochter van Sebastiaan Weijnen en Wilhelmina Hubertina Evers.

Hij was gehuwd (2) met
Bettie Karis.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina