Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Beatrix Gommans, wonende te Helden en te Horst, overleden na 1809.


Zij was gehuwd met
Jean Jeuken, wonende te Helden, overleden te Haelen op 11 januari 1794.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Dorothea, geboren te Helden rond 1761, gedoopt aldaar, wonende te Haelen, overleden te Horn op 22 april 1819.
    Zij is getrouwd te Haelen op 29 januari 1789 voor de kerk met Mathijs Mertens, geboren te Horn rond 1751, wonende te Haelen, overleden te Horn op 21 april 1819, zoon van Joannes Mertens en Joanna Timmermans.
  • 2 : Guillaume, koopman en landbouwer, geboren te Helden op 21 januari 1768, wonende te Buggenum en te Neer op Kinkhoven, overleden te Neer op 28 januari 1829.
    Hij is getrouwd te Neer op 10 april 1809 met Joanna Nijskens, gedoopt te Neer op 29 september 1773, wonende te Neer op Kinkhoven, overleden te Neer op 29 januari 1842, dochter van Mattias Niskens en Beatrix Schaefelds.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina