Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gerardus Jaegers, dagloner, geboren te St Tönis (D) op 17 februari 1778, wonende aldaar en te Neer, zoon van Willem Jaegers en Allegonda Schreurs.


Hij was gehuwd (1) met
Christina Schreurs, overleden te Amern (D) op 2 maart 1820.

Hij is getrouwd te Neer op 8 mei 1822 (2) met
Hendrina Wezendonck, landbouwster, geboren te Gruterbosch op 19 augustus 1782, wonende te Neer op Hanssum, overleden te Neer op 3 februari 1838, dochter van Theodorus Wesendonk en Mechtildis Busling.
(Zij was weduwe van Jan Schreurs, landbouwer, geboren te Neer rond 1777, wonende te Neer op Hanssum, overleden te Neer op 1 augustus 1817, natuurlijke zoon van Anne Schreurs en Anne Beurskens.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Cristina, dienstmeid en dagloonster, geboren te Neer op 3 juli 1822, overleden te Horn op 16 februari 1886.
    Zij is getrouwd te Horn op 15 oktober 1848 met Henrij Keuven, klompenmaker en dagloner, geboren te Horn op 30 mei 1807, overleden aldaar op 20 november 1884, zoon van Jan Kuijven en Petronella Aerts.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina