Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Theodorus Wesendonk, overleden te Bienen op 13 juli 1814.


Hij was gehuwd met
Mechtildis Busling, overleden te Gruterbosch op 25 september 1790.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrina, landbouwster, geboren te Gruterbosch op 19 augustus 1782, wonende te Neer op Hanssum, overleden te Neer op 3 februari 1838.
    Zij was gehuwd (1) met Jan Schreurs, landbouwer, geboren te Neer rond 1777, wonende te Neer op Hanssum, overleden te Neer op 1 augustus 1817, natuurlijke zoon van Anne Schreurs en Anne Beurskens.
    Zij is getrouwd te Neer op 8 mei 1822 (2) met Gerardus Jaegers, dagloner, geboren te St Tönis (D) op 17 februari 1778, wonende aldaar en te Neer, zoon van Willem Jaegers en Allegonda Schreurs.
    (Hij was weduwnaar van Christina Schreurs, overleden te Amern (D) op 2 maart 1820.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina